Terapeutul Meu Blog

Răspunsuri la întrebările tale

Terapiile alternetive – cum ne pot ajuta acestea?

Terapiile alternative – cum ne pot ajuta acestea?

Terapiile Alternative sunt extraordinare, fiecare in felul lor au frumusetile și beneficiile lor. Trebuie doar sa o gasim pe cea cu care rezonam noi.

In terapiile folosite de mine doresc sa gasim o viziune noua, sanatoasa , indiferent daca este vorba de sanatatea fizica, mentala sau emotimentala. Doresc sa-ti aduc binefacerile naturii care ne-au fost date, ne-am fost lasate si binenteles TU, care ai o putere extraordinara de autovindecare, dar de care am uitat cu totii sa o folosim, sa inveti impreuna cu mine cum, facand foarte putin, traind în prezent, deblocandu-ne de emotiile suparatoare, aducand la suprafata si constientizand conflictele biologice suferite, te poti insanatosi.
Dupa parerea mea, a ma vindeca inseamna in primul rand a-mi recapata echilibrul emotional si mental, a-mi reface organsimul fizic intr-un mod cat mai natural si benefic .
Terapii pe care eu le cunosc si le practic:

 1. Consiliere prin Noua Medicina Germanica si Biologica.
  NMG Studiaza legile biologice ale naturii, cu rezultate repetabile care nu se bazeaza pe credinte.
  Principiul functionarii este interactiune dintre Psihic – Creier – Organ.
  Cunoaşterea cauzelor care stau la baza declanşării bolilor, face posibilă terapia cauzală şi implicit găsirea soluţiei pentru refacerea organismului.
  Pentru a începe procesul natural de vindecare, este necesară rezolvarea conflictului aflat la baza şocului emoţional care declanşează boala.
 2. Consiliere prin Recall Healing
  Aceasta studiaza:
 • linia vietii – evenimentele din viata noastra pot fi memorate in sistemul nostru biologic in interiorul celulelor noastre.
 • programul de pornire – intamplari petrecute inainte de a ne naste cu 9 luni, perioada de sarcina si copilaria noastra pana la varsta de aprox. 7-8 ani.Conflictele psihice ale parintilor pot deveni conflicte biologice ale copiilor.
 • arborele genealogic – studiaza ordinea in familia noastra si legaturile cu predecesorii nostrii care ar fi putut transmite din generatie in generatie o afectiune care s-a pastrat in memoria celulara.
 • 3.Terapia energetica –Antrenarea Cuantica( Quantum Entrainmant )
  Este o metoda de vindecare rapida si eficienta, care echilibreaza, armonizeaza si elimina blocajele atata la nivel fizic cat si emotional. Creeaza schimbari imediate. Antrenarea cuantica este o procedura de antrenare a energiei subtile. Refacerea se realizeaza prin introducerea unor vibratii ordonate astfel se reorganizeaza materia, într-un fel în care sa nu mai prezinte dezordine.
  Persoana nu trebuie sa se dezbrace, se poate efectua atat intins pe pat cat si in picioare.
  Celelalte 2 terapii va las pe voi sa le descoperiti…
  Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, trebuie doar sa incerci pentru a te convinge cum și în ce măsura funcționează și pentru tine toate aceste terapii, iar pentru asta te astept,, binenteles sa-mi scrii despre problemele de sanatate cu care de confrunti, indiferent de natura lor. Sunt foarte multe planuri pe care actioneaza aceste terapii, nu mi-ar ajunge aceasta pagina sa-ti enumar infinitatea de beneficii de care poti avea parte.
  In speranta ca te-am facut curios/oasa, astept cu nerabdare sa ma contactezi pentru a beneficia de o sedinta de terapie/consiliere.
  Totodata, poți vizita site-ul unde vei găsi mai multe detalii despre aceste terapii alternative.

Cu drag, Pop Timea Claudia.

Lasă un răspuns