Terapeutul Meu Blog

Răspunsuri la întrebările tale

Terapiile alternetive – cum ne pot ajuta acestea?

Terapiile alternative – cum ne pot ajuta acestea?

Terapiile Alternative sunt extraordinare, fiecare in felul lor au frumusetile și beneficiile lor. Trebuie doar sa o gasim pe cea cu care rezonam noi.

In terapiile folosite de mine doresc sa gasim o viziune noua, sanatoasa , indiferent daca este vorba de sanatatea fizica, mentala sau emotimentala. Doresc sa-ti aduc binefacerile naturii care ne-au fost date, ne-am fost lasate si binenteles TU, care ai o putere extraordinara de autovindecare, dar de care am uitat cu totii sa o folosim, sa inveti impreuna cu mine cum, facand foarte putin, traind în prezent, deblocandu-ne de emotiile suparatoare, aducand la suprafata si constientizand conflictele biologice suferite, te poti insanatosi.
Dupa parerea mea, a ma vindeca inseamna in primul rand a-mi recapata echilibrul emotional si mental, a-mi reface organsimul fizic intr-un mod cat mai natural si benefic .
Terapii pe care eu le cunosc si le practic:

 1. Consiliere prin Noua Medicina Germanica si Biologica.
  NMG Studiaza legile biologice ale naturii, cu rezultate repetabile care nu se bazeaza pe credinte.
  Principiul functionarii este interactiune dintre Psihic – Creier – Organ.
  Cunoaşterea cauzelor care stau la baza declanşării bolilor, face posibilă terapia cauzală şi implicit găsirea soluţiei pentru refacerea organismului.
  Pentru a începe procesul natural de vindecare, este necesară rezolvarea conflictului aflat la baza şocului emoţional care declanşează boala.
 2. Consiliere prin Recall Healing
  Aceasta studiaza:
 • linia vietii – evenimentele din viata noastra pot fi memorate in sistemul nostru biologic in interiorul celulelor noastre.
 • programul de pornire – intamplari petrecute inainte de a ne naste cu 9 luni, perioada de sarcina si copilaria noastra pana la varsta de aprox. 7-8 ani.Conflictele psihice ale parintilor pot deveni conflicte biologice ale copiilor.
 • arborele genealogic – studiaza ordinea in familia noastra si legaturile cu predecesorii nostrii care ar fi putut transmite din generatie in generatie o afectiune care s-a pastrat in memoria celulara.
 • 3.Terapia energetica –Antrenarea Cuantica( Quantum Entrainmant )
  Este o metoda de vindecare rapida si eficienta, care echilibreaza, armonizeaza si elimina blocajele atata la nivel fizic cat si emotional. Creeaza schimbari imediate. Antrenarea cuantica este o procedura de antrenare a energiei subtile. Refacerea se realizeaza prin introducerea unor vibratii ordonate astfel se reorganizeaza materia, într-un fel în care sa nu mai prezinte dezordine.
  Persoana nu trebuie sa se dezbrace, se poate efectua atat intins pe pat cat si in picioare.
  Celelalte 2 terapii va las pe voi sa le descoperiti…
  Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, trebuie doar sa incerci pentru a te convinge cum și în ce măsura funcționează și pentru tine toate aceste terapii, iar pentru asta te astept,, binenteles sa-mi scrii despre problemele de sanatate cu care de confrunti, indiferent de natura lor. Sunt foarte multe planuri pe care actioneaza aceste terapii, nu mi-ar ajunge aceasta pagina sa-ti enumar infinitatea de beneficii de care poti avea parte.
  In speranta ca te-am facut curios/oasa, astept cu nerabdare sa ma contactezi pentru a beneficia de o sedinta de terapie/consiliere.
  Totodata, poți vizita site-ul unde vei găsi mai multe detalii despre aceste terapii alternative.

Cu drag, Pop Timea Claudia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *